
یک مسئول فرهنگی: متناسب با شرایط کرونا رشتههای جدیدی به مسابقات فرهنگی هنری افزوده شده است
مدیر کل فرهنگی هنری ، اردوها و فضاهای پرورشی وزارت آموزش و پرورش در همایش ترنم مهر گفت: متناسب با شرایط کرونا رشته های جدیدی به مسابقات فرهنگی هنری افزوده شده است.
به گزارش زنان خبر، علی رمضانی مدیر کل فرهنگی هنری، اردوها و فضاهای پرورشی وزارت آموزش و پرورش در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه ویروس کرونا محدودیت های فراوانی را در سطح جهانی فراهم کرده است گفت: خوشبختانه با تلاش همکاران عزیزمان در سطح کشور میزان مشارکت در پرسش مهرریاست جمهوری نسبت به سال گذشته بیشتر شده است و از این رو این مسابقات تا ۲۰ دی ماه تمدید شد.
وی با اشاره به اینکه دانش آموزان از طریق ظرفیت شبکه شاد آثار خوبی را برای ما ارسال کردند ، اظهار داشت: یکی از نقاط قوت برگزاری مسابقات در شبکه شاد این است که مشارکت دانش آموزانی که در مناطق محروم بودند بیشتر شد .
رمضانی ، با تاکید بر اینکه تولیدات خوبی در حوزه ستادی به ویژه در شهرستان تهران پیرامون مسابقات فرهنگی هنری صورت گرفت ، گفت: این اقدامات مهارت و توانایی دانش دانش آموزان و مربیان را در فضای مجازی بسیار گسترش داد.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه فضای مجازی نیاز به زیر ساخت های لازم دارد، تصریح کرد: باید با ورود خیرین و فراهم نمودن تبلت های هوشمند برای دانش آموزان در مناطق محروم دسترسی آنان را این فضا بیشتر نماییم .
رمضانی ادامه داد: متناسب با شرایط کرونا رشته های جدیدی به مسابقات افزوده شده است که از تنوع بسیار بالایی برخوردار است و قطعا با استقبال خوب دانش اموزان روبرو خواهد شد.
وی در پایان با تاکید بر اینکه آموزش و پرورش هیچ یک از فعالیت هایش در شرایط کرونا تعطیل نشد است ، خاطرنشان کرد: امیدواریم با همت همکاران و محترم فرهنگی فضاهای مناسب و متنوعی را برای دانش آموزان عزیز ایجاد نماییم .
انتهای متن/*