نحوه رفع تلخی آبلیمو

بانوان کدبانو این روزها آستین ها را بالا زده اند و با درست کردن انواع نوشیدنی های تازه و خنک به میزبانی فصل گرم سال رفته اند.

به گزارش زنان خبر،در این روزهای گرم تابستانی خوردن یک لیوان شربت آبلیموی خنک و تگری حسابی دلچسب است اما چون برای گرفتن آبلیمو از دستگاه استفاده می‌شود اغلب به تلخی می‌زند برای رفع این مشکل ترفند زیرکانه‌ای وجود دارد.

برای این منظور پس از گرفتن آبلیمو ،۲ تا ۳ عدد هویج متوسط را پوست بکنید و به مدت ۲ ساعت داخل لیموها قرار دهید در این مدت، هویج‌ها تلخی آبلیمو را به خود می‌گیرند و پس از صاف کردن آبلیمو به راحتی می‌توانید آن را مصرف کنید.

همچنین برای پیشگیری از کدورت یا سیاه شدن آبلیموها در جای تاریک نگهداری کنید و اگر هم روی شیشه‌ها نایلون مشکی بکشید رنگ آبلیمو ماندگاری بیشتری پیدا می‌کند.

بدانید که هیچ موقع آبلیمو و آبغوره و آب نارنج و کلاً ترشیجات را داخل ظرف یا بطری‌های پلاستیکی نریزید چون ترشی آن‌ها سبب اکسیده شدن ظروف و سمی شدن آن‌ها می‌شود.

 

انتهای متن/*