طرز تهیه کیک فنجانی شیره انگور

عطر کیک شیره انگور و ظعم آن همراه یک چای تازه دم، فوق العاده است.

به گزارش زنان خبر، عطر کیک شیره انگور و ظعم آن همراه یک چای تازه دم، فوق العاده است.

 

مواد لازم برای کیک فنجانی شیره انگور :

 تخم مرغ درشت  ۲ عدد
 شکر قهوه ای ۴ قاشق غذاخوری
 روغن مایع ۶ قاشق غذاخوری
آرد ۸ قاشق غذاخوری
شیره انگور ۷ قاشق غذاخوری
 دارچین  ۱/۲ قاشق غذاخوری
زنجبیل  ۱/۴ قاشق غذاخوری
بکینگ پودر  ۱ قاشق مرباخوری
گردو ریز شده ۳ قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه کیک فنجانی شیره انگور :

ابتدا آرد و بکینگ پودر و شکر قهوه ای و دارچین و به دلخواه زنجبیل را با هم مخلوط کنید. سپس تخم مرغ را اضافه کنید و با مفتول دستی خوب بزنید و در انتها شیره انگور و روغن و گردو را اضافه کنید وقتی مایع یکدست شد.

 

در داخل فنجان های چرب شده بریزید و به دلخواه روی آن را هم می توانید کمی گردو خرد شده بریزید و در قابلمه ای که از قبل کمی آب گرم ریخته اید بچینید و روی حرارت ملایم گاز بگذارید و در آن را هم دمکنی بگذارید و به مدت ۲۰ دقیقه اجازه بدهید بماند سپس با خلال امتحان کنید.

 

انتهای متن/*

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.