طرز تهیه شیرینی نارگیلی

برای تهیه یک شیرینی خانگی خوشمزه در روزهایی که در خانه مانده ایم و برای شکست کرونا تلاش میکنیم، همراه ما باشید.

به گزارش زنان خبر، طرز تهیه شیرینی نارگیلی یکی از راحت ترین آموزش های پخت شیرینی مخصوص عید است که اغلب کدبانوهای هنرمند سعی می کنند آن را منزل تهیه و به کمک آن از مهمان ها پذیرایی مناسب داشته باشند. بر همین اساس در این مطلب آموزش مرحله به مرحله پخت شیرینی نارگیلیی را با روشی ساده و آسان معرفی می کنیم تا با استفاده از خوشمزه ترین شیرینی نارگیلی را پخته و نوش جان فرمایید. در ادامه با این دستور پخت عالی و امتحان شده همراه ما باشید.

در ابتدا شکر، پودر نارگیل، سفیده تخم مرغ، روغن مایع و وانیل را مخلوط میکنیم.
بعد روی شعله تفت میدیم تا جایی که دونه های شکر کاملا حل بشه بعد میچینیم روی سینی و میذاریم ب مدت ۲۰ دقیقه داخل فر تا با حرارت ۱۷۰ درجه آماده بشه بعد از ۲۰ دقیقه میتونیم با مغز پسته و یا بادوم تزئین کنیم.

انتهای متن/*

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.