طرز تهیه سس ترش و شیرین

اگر به دنبال یک سس خوشمزه برای نیمروی صبحانه‌تان هستید با ما همراه شوید، با استفاده از این سس ترش و شیرین می‌توانید یک طعم جدید تخم‌مرغ را بچشید.

به گزارش زنان خبر،

مواد لازم برای ۶ نفر
۱۲۵ میلی‌لیتر (نصف لیوان) روغن بادام‌زمینی
۶ تخم‌مرغ
یک پیاز قهوه‌ای، نازک ورقه شده
یک قاشق سوپ‌خوری سس تند
۱۲۵ میلی‌لیتر (نصف لیوان) آب
۱ قاشق سوپ‌خوری شکر قهوه‌ای
یک قاشق سوپ‌خوری پودر تمبر هندی
دو برگ‌بوی خشک
فلفل (سفید) به مقدار لازم
دستورالعمل
قدم اول روغن بادام‌زمینی را در ماهیتابه روی حرارت متوسط داغ کنید. یک تخم‌مرغ به آن اضافه کرده و برای یک دقیقه (تا زمانی که طلایی و کمی برشته شود) آن را بپزید. آن را برگردانید و بگذارید ۳۰ ثانیه دیگر هم بپزد. آن را به یک بشقاب منتقل کرده و همین کار را با تخم‌مرغ‌های دیگر هم تکرار کنید.

قدم دوم پیاز و سیر را به ماهیتابه اضافه کنید. آنها را برای ۳ دقیقه همراه با هم زدن بپزید (تا زمانی که شروع به تغییر رنگ کنند). سس تند را اضافه کرده و هم بزنید تا ترکیب شوند. آب، شکر، تمبر هندی و برگ‌بوی را اضافه کنید. آنها را به نقطۀ جوش برسانید.

قدم سوم حرارت را کمتر کنید. تخم‌مرغ‌ها را اضافه کنید و بگذارید برای ۳ دقیقه یا تا زمانی که سس غلیط شد، بماند. به آن نمک و فلفل اضافه کنید و سپس آن را در بشقاب سرو کنید.

آلامتو

انتهای متن/*