• تاریخ: ۱۹/۱۲/۱۳۹۴
  • شناسه خبر: 31023

آسیب‌های خوردن غذای مانده

غذاهای ته مانده چه آسیب هایی برای سلامتی ما دارند چه عوارضی برای بدن ما در پی دارند باعث بروز چه مشکلاتی در بدن ما می شوند نحوه نگهداری صحیح از غذاهای مانده چیست؟

به گزارش زنان خبر؛فرصت کم برای پختن غذا مهم‌ترین دلیل برای این است که بخواهید بیش از یک وعده غذا بپزید. اما غذایی که چند روز در یخچال می‌ماند نه تنها طعم بدی پیدا می‌کند بلکه برای سلامتی هم خطرناک است‎.‎

مشکلات گوارشی: رشد باکتری‌های مضر در غذای مانده باعث مشکلات جدی گوارشی می‌شود. هضم غذای مانده بیشتر طول می‌کشد و به مرور زمان نیز باعث مشکلاتی در دفع ایجاد می‌کند‎.‎

مسمومیست غذایی: ماده غذایی که در فریزر نگهداری نشود در دمای بالای ۴ درجه به راحتی باکتری تولید می‌کند. این باکتری‌ها به هیچ وجه مفید نیستند و احتمال ایجاد مسمومیت غذایی را بیشتر می‌کنند‎.

‎اسیدی شدن: غذای مانده با تولید باکتری بیشتر امکان اسیدی شدن آن را نیز بیشتر می‌کند که در دراز مدت باعث مشکلات زیادی می‌شود‎.‎

تهوع و استفراغ: غذای سمی باعث ایجاد احساس تهوع و همچنین استفراغ می‌شود و مشکلاتی در معده ایجاد می‌کند که در نهایت باعث کم آبی بدن می‌شود‎.‎

منبع: اطلاعات